Vyberte dátum
Vyberte dátum
1
2
0

Mesto

Prešov, klenot východného Slovenska, dokáže očariť každého svojou bohatou históriou a živou kultúrou. Magická atmosféra historického dedičstva naplní tých, ktorí túžia po nových objavoch, zatiaľ čo milovníci prírody môžu navštíviť nádherné Beskydy, ktoré mesto obklopujú. Podnebie v regióne je mierne, s teplými letami (priemerne 20 °C/68 °F) a pomerne chladnými zimami
(priemerne -2 °C/28 °F).

Doprava

Nech už uprednostňujete akýkoľvek typ dopravy - naša lokalita vám vyhovie. Najbežnejším a najpohodlnejším spôsobom je prísť autom. Keďže máme bezplatné parkovanie, nemusíte sa obávať, že by ste preplatili. Ak prídete do mesta autobusom alebo vlakom, systém verejnej dopravy Vám uľahčí cestu k nám. Najbližšie letisko k Prešovu je medzinárodné letisko Košice, ktoré je vzdialené asi 30 kilometrov. Návštevníci môžu priletieť do Košíc z iných častí Európy a potom sa dostať do Prešova autobusom, vlakom alebo taxíkom.

Výnimočný Personál

Náš personál sa snaží, aby bol váš pobyt v hoteli Birdhouse čo najpríjemnejší. Dávame si záležať na tom, aby sme vám poskytli individuálne služby a venovali sa vašim potrebám, či už potrebujete pomoc s batožinou, odporúčania na miestne zaujímavosti alebo len priateľský rozhovor. Kedykoľvek nás budete potrebovať, sme tu, aby sme vám počas vášho pobytu pomohli.

Naše Apartmány

O Birdhouse

Preskúmajte Naše Apartmány

A Ich vybavenie

Výnimočný servis

Sme nadšení pre pohostinnosť a veľmi dbáme na to, aby každý hosť u nás prežil nezabudnuteľný a príjemný pobyt.

Skvelá lokalita

Nachádzame sa v tesnej blízkosti centra mesta a obyvatelia majú jednoduchý prístup k tomu najlepšiemu, čo mesto ponúka na dosah ruky.

Útulné priestory

Miestnosť musí byť viac ako len súbor nábytku. Každý náš priestor je vkusne zariadený a disponuje všetkým potrebným vybavením.

Bezplatné Wi-Fi

Vo všetkých priestoroch apartmánov poskytujeme rýchle a spoľahlivé Wi-Fi pripojenie, takže si môžete byť istí, že budete vždy v spojení so svojimi blízkymi.

Spoločná kuchyňa

Všetci naši hostia majú voľný prístup do spoločnej kuchyne, v ktorej je všetko na prípravu vašich majstrovských diel.

Súkromná sprcha

Prekonajte toto leto horúčavy s našimi klimatizačnými jednotkami vo vašom apartmáne! Rozlúčte sa s horúčavami a privítajte chladné pohodlie.